Utilitzem cookies pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la teva navegació i per oferir-te la millor experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Podeu obtenir més informació sobre la nostra Política de cookies clicant al botó inferior.
Acceptar
Termes i condicions i política de privacitat

Alumnes món professional

Astrid Janer

La nostra alumne i actriu, Astrid Janer presenta el programa infantil Club Clan de RTVE, junt a l'actriu i cantant, Lucrecia i els personatges de "Los Lunnis" 

Tania Urgellés

L'actriu i ex-alumna Tania Urgellés forma part del repartiment d'actors i actrius a "L'asassí del taladru" dirigida per Albert Pueyo i amb guió de Eduardo Vara. 

Javi Princep

L'actor i ex-alumne de La Bobina participa a la nova sèrie de TV3 "Com si fos ahir" interpretant a l'entrenador d'en Marc. 

Charlotte Vega

La nostra ex-alumna Charlotte Vega és la protagonista de l'últim spot de la Loteria de Navidad "Danielle", dirigit per el director Alejandro Amenábar. 

Javi Princep

L'actor i ex-alumne de La Bobina, Javi Princep protagonitza el nou anunci d'Audi Selection Plus

Lucia Herrera

La nostra ex-alumna Lucia Herrera participa en la nueva temporada de "Genius" en Netflix fent el paper de "cortesana". La sèrie retrata la vida de Albert Einstein desde la seva juventut. 

Marisa Mattioli

L'actriu i ex-alumna Marisa Mattioli actúa a l'última pel·lícula del director Aurelio Agliata, C.L.E.A.N encarnant el personatge de Clare.

Ulises Gimeno

El nostre ex-alumne i actor Ulises Gimeno participa en el rodatge de la nova sèrie de Movistar O "El confidente" basada en la novela "El dia de mañana" de Ignacio Martínez de Pisón, que explica la historia de Justo Gil, un emigrant recent arribat a Barcelona, que després de encadenar penuries, acaba sent confident de la Brigada de Investigación Social, la policia secreta del franquisme.  

Guifré Baró

El nostre ex-alumne i actor Guifré Baró actua al film "El fotografo de Mathausen" dirigida per Mar Tarragona i protagonitzada pels actors Mario Casas y Alain Hernández, entre otros.  

Javi Raya

El nostre ex-alumne Javi Raya interpreta al Cabo Herranz a la sèrie "Tiempos de guerra" emesa a Antena3 Televisión.

Marcel Franch

El nostre ex-alumne Marcel Franch participa a la proper tv-movie de TVE "De la ley a la ley" dirigida per la directora Sílvia Quer. La tv-movie explica la transició des de un enfoc desconegut como el del personatge Torcuato Fernández Miranda. Està protagonitzada per Gonzalo de Castro, David Selvas i Miquel Gelabert entre altres
També Marcel, ha participat a l'última sèrie de TV3, "Com si fos ahir". 

Ulises Gimeno

El nostre ex-alumne Ulises Gimeno participa a la nova temporada de "Genius" a Netflix. La sèrie retrata la vida d'Albert Einstein desde la seva juventut. 

Txabi Grass

L'actor i ex-alumne Txabi Grass juntament amb les actrius Alícia González i Anna Casas protagonitzen la tragicomedia "Yes, potser" al Teatre Akadémia. 

Fran Puch

El nostre ex-alumne Fran Puch participa a la propera sèrie de Comèdia a Movistar,"Mira lo que has hecho" protagonitzada per l'actor i humorista, Berto Romero. 

Anton Khun / David Balart

Els nostres alumnes Anton Khun i David Balart participen a la propera pel·licula "El fotografo de Mauthausen" dirigida per Mar Tarragona i protagonitzada pels actors Mario Casas i Alain Hernández entre d'altres.

Jordi Samper

El nostre ex-alumne del Curs Regular d'Interpretació interpreta a Iñaki Avellaneda a la nova temporada de "La Riera" a TV3. 

Sanaida Vicario

La nostra ex-alumna i actriu Sanaida Vicario participa en el rodatge de la sèrie d'Antena 3, Allí Abajo. 

Anna Garreta

L'actriu i ex-alumna de La Bobina, Anna Garreta, interpreta a Remei a "La Llum d'Elna". El film és l'últim treball de la directora i docent del Màster per actors, Sílvia Quer. 

Charlotte Vega

L'actriu i exalumna de La Bobina, Charlotte Vega interpreta a Carmen Díaz de Rivera a la mini-série "Lo que escondían sus ojos" emesa a Telecinco. La mini-série recrea la historia d'amor entre el ministre franquista Ramón Serrano Suñer i la Marquessa consort de Llanzol. 

Aida Flix

L'actriu i ex-alumna de La Bobina, Aida Flix participa a la nova comedia del director català, Ventura Pons. "Oh, quina joia" està protagonizada per actors i actrius de l'alçada de Josep Mº Pou, Teresa Gimpera, Joan Pera, Montserrat Carulla, Amparo Moreno entre d'altres. 

Aitor Toledo

El nostre exalumne i actor Aitor Toledo, presenta junt a l'actriu Susana Rey, "La Posteridad" a la OFF de La Latina (Madrid).
La posteridad es una história de un retrobament. D'una conversa pendent, de un nus en el temps. La història que no es diu, ni del que no es va fer. De les coses que es guarden en una caixa de cartró perquè no es poden amb elles. De un breu moment en el sembla que es pot recuperar el que es va perdre.

Jordi Samper

El nostre exalumne i actor, Jordi Samper comparteix escenari a "IMPROTOPIA". Fusió del teatre gestual amb teatre de improvisació, quatre actors en escena enfrentats al inesperat a cada funció. Podeu gaudir-ho a El Teatre El Llantiol, tots els dijous. 

Àlex Hernández / Helena Moreno / José Domenech

Els nostres ex-alumnes del Curs Regular i Màster actúen en la gravació de la nova sèrie de TVE, "La Pelu-quería" La nova Sitcom comptarà amb episodis de 25 minuts i preten explicarnos el dia a dia d'un establiment en el que conviuen els años del local, Nati i Pepe, els treballadors i per suposat, els clients, que seran molts i variats. 

Javier Oliveras

El nostre ex-alumne del Màster i actor, Javier Oliveras actúa a la gravació de la sèrie mès ambiciosa de l'any "La Catedral del Mar" (Atreseries - Antena 3). La sèrie es una adaptació del llibre del escritor Ildefolso Falcones, fraccionada en 8 capítols ón el 80% de las localitzacions seran exteriors. Venjança, amor i traició es barregen en una fascinant historia que te com transfons un Barcelona Medieval en una época histórica marcada per la intolerancia religiosa i la segregació social.

Begoña Miranda

La nostra ex-alumna Begoña Miranda interpreta a Viuda López a la série "Acacias 38" que s'emet de Dilluns a Divendres a TVE. També la podem trobar al Teatreneu de Barcelona realizant l'obra de comèdia "Microporno por dinero" interpretant a Maribel. I entre altres treballs també la trobarem després de l'estiu a la pel·lícula El silencio de la tortura" compartint escena amb l'actor Willy Toledo, i dirigida per Ales Paya. 

Javi Egea / Maria Lesmes / Lorena Rodriguez / Paloma del Brío / Javi Oliveras / Anna Garreta / Hector Gascón / Uxía Gómez

Els actors/actrius i ex-alumnes de La Bobina participen a la sèrie documental "Centro Médico" de TVE.

Anna Garreta

La nostra ex-alumne del Curs Regular d'Interpretació i Màster, Anna Garreta participa en la sèrie "Cites" de Tv3. També a partcipat a la sèrie Nit i Dia de Tv3 dirigida pel director Manuel Huerga. I acaba de començar el rodatge del film "La Llum d'Elna" amb la directora Sílvia Quer interpretant a Remei, dona embarassada que provee dels camps de refugiats del sud de França. En breu comença el rodatge de la sèrie "Centro Médico" a TVE

Paloma Berrocal

La nostra ex-alumne Paloma Berrocal participa als espectacles de Sing-Along on ja han aconseguit molt èxit tant al Regne Unit com a EEUU i arriba amb força a Espanya. Paloma interpreta a Anna, Sandy o Baby als musicals de Frozen, Grease o Dirty Dancing respectivament. 

Adryen Medhi

El nostre ex-alumne Adryen Medhu, interpreta a Jean François a la sèrie de TVE "El caso".

Gladys Guzmán / Anna Garreta / Maria Lesmes / Montse Barriga

Les nostres alumnes participen en diferents episodis de la sèrie d'èxit a TV3, "Nit i dia" dirigida per un dels directors del nostre Màster per actors, Manuel Huerga.

Charlotte Vega

La nostra ex-alumna Charlotte Vega participa a la tercera temporada de la sèrie "Velvet" interpretant el paper de Lucía Márquez. Filla de Esteban Márquez, una adolescent complicada que, després de la mort de la seva mare, es queda a càrrec del seu pare, al qual sempre li retreu no haver-se comportat com un pare.

Sergi Delgado

El nostre ex-alumne Sergi Delgado, participa a la sèrie de TV3, La Riera. 

Montse Folgado

La nostra ex-alumna, Montse Folgado actúa a l'obra de teatre "EMBARAZOSAS". Tres dones embarassades coincideixen en una consulta ginecològica. Mentre esperen l'arribada del doctor, es produeix una lluita entre elles al temps que juguen a revelar-se experiències íntimes rere les que s'amaguen secrets ocults. 

Charlotte Vega

La nostra ex alumna estarà al repartiment de la nova sèrie "Refugiados", un thriller dramàtic de tall futurista. Charlotte donarà vida a Sofia, una noia que viu a l'ombra de la seva mare, on trobarà una esperança per la seva avorrida vida amb l'arribada dels refugiats al seu poble. Una sèrie que comptarà amb actors com Natalaia Tena "Juego de Tronos" o Will Keen "Sherlok". Creada i guionitzada a Espanya, esta produïda per la BBC Worldwide i s'estranarà a la Sexta al 2015.

Adryen Mehdi

El nostre ex-alumne Adryen Mehdi, interpreta el personatge de "El Egipcio" a la nova sèrie "Vis a vis" de Antena 3. La sèrie es un thriller carcelari que a la seva estrena va captivar a més de 4,3 milions d'espectadors i ha calat fons en els ulls dels grans crítics de televisió.

María Huerga / Javi Princep / Gladys Guzman

Els nostres exalumnes Maria Huerga, Javi Príncep i Gladys Guzman participen a la nova sèrie de TV3 “Cites” interpretant un paper en els diferents capítols de la primera temporada. La sèrie “Cites" està dirigida pel nostre director del màster, Pau Freixas. La sèrie es una adaptació de “Dates” que va tenir molt èxit de critica al Regne Unit. 

Charlotte Vega

La nostra ex alumna protagonitza el nou llargmetratge 'El Club de los Incomprendidos'. Basada en la novel·la "Buenos días princesa" i dirigida per Carlos Sedes, Valeria (Charlotte Vega) es una jove que acaba d'instal·lar-se a Madrid després de la separació dels seus pares. En el seu nou institut li obliguen a assistir amb l'orientador juntament amb altres del seus companys de classe. En el que en un primer moment semblava un mal començament, s'acaba convertint amb l'inici d'una increïble experiència. Les noces amistats, la gran ciutat, el primer amor... Intensos moments que faran que les vides d'aquest nou grup d'amics canviïn per sempre. Acaba de néixer El club de los incomprendidos.

Tània Urgellès

La nostra alumna Tània Urgellès co-protagonitza 'A Tempo Barcelona' de Leon Guallart Diaz. Es tracta d'una web sèrie protagonitzada per joves de Barcelona als que els fan enfrontar-se a un repte a traves del qual creixeran com persones i com a grup. Els portarà a buscar una bomba química amagada per diversos llocs històrics de la ciutat, seguint pistes que reben per els seus mòbils.

Anabel Riquelme

La nostra ex alumna Anabel Riquelme es troba al repartiment de 'Descalzos'. Una comèdia on la tendresa i la peculiaritat dels personatges et faran gaudir a Cincomonos. 

Aida Flix

La nostra ex alumna Aida Flix s'incorpora al planter de l'exitosa sèrie 'El secreto de puente viejo' d'Antena 3 TV. Aida dona vida a "Amalia", un nou personatge que posarà en perill la relació entre Bosco i Inés. 

Daniel Rodriguez

El nostre alumne entra al repartiment del llargmetratge 'Anima' interpretant a un neonazi. Es tracta d'una pel·lícula social i d'acció melodramàtica, on es demostra que a vegades l'elecció que fem de les animes que ens han d'acompanyar per la vida, no es la correcta.

Aitor Toledo & Montse Folgado

El nostre alumne del Màster Aitor Toledo i la nostra ex alumna Montse Folgado protagonitzen 'Órganos', dirigida per Jose Mª de la Fuente i Marco R. Rodriguez. Una comèdia de mort al Teatre Llantiol.

Fernanda Carvalho

La nostra alumna Fernanda Carvalho acaba de rodar diversos capítols per a la sèrie juvenil "I love it" del canal portuguès TVI.

Maria Calvet

La nostra exalumna del Màster per Actors - Maria Calvet, protagonitza a la germana de la difunta Blanca a "La Riera" de TV3.

Maria de la Torre & Laura Tobias

La nostra alumna Maria de la Torre i exalumna Laura Tobias protagonitzen "Yo le ví" al MiniTeatres del raval. L'obra gira entorn de dues monges que han incomplert les normes de la germanor i han descobert una cosa inesperada que no els deixarà indiferents.

Daniel Cobacho & Sonia Benages

Els nostres ex alumnes Daniel Cobacho i Sonia Benages protagonitzen l'obra "Se busca nombre para futuro bebé" al MiniTeatres del raval. L'obra gira entorn a Paula i Noé, una parella de embarassats que busquen nom per al futur nen/a sense saber el sexe del nadó. 

Silvana Longo

La nostra ex alumna participa a la sèrie "Estas Secretarias" emesa al canal de televisió d'Equador TC Mi Canal, on interpreta el paper de Mía. La sèrie gira al voltant de l'agència de publicitat ARTETA & ASOCIADOS i les seves secretaries, on viuran les més boges situacions degut a les múltiples secrets que s'amaguen dins i fora del treball.

Carles Fiestas

El nostre ex alumne Carles Fiestas protagonitza el Booktrailer de "El Paciente", la nova novel·la de Juan Gómez-Jurado. Ens presenta la història de un metge que ha de triar entre la vida de la seva filla i la del President dels EUA, en un thriller que ja a despertat l'interÈs de Hollywood, que prepara la seva adaptació cinematogràfica. 

Anthony Senén candidato a "Mejor actor revelación".

El nostre ex alumne Anthony Senén és un dels candidats al premi "Mejor actor revelación" per als Goya 2014 per el seu paper com a Sergei Eisensten al llargmetratge 'El Efecto K. El montador de Stalin'. 

Raiman Diallo

El nostre ex alumne Raiman Diallo s'incorpora a la sèrie "La Riera" de TV3. Diallo interpreta a un immigrant humil i treballador que viu a Barcelona i que és l'objecte dels abussos i agressions racistes per part de Matías, un dels personatges habituals de la sèrie. 

Anthony Senén

El nostre ex alumne Anthony Senén participa a 'El Efecto K' interpretant a Sergei Eisenstein. Dirigida per Valentí Figueres, es tracta d'un llargmetratge de ficció realitzada amb fragments de realitat, un documental històric filmat amb els engranatges de la ficció. Narra la insòlita i llegendària història de Maxime Stransky, actor revolucionari, falsificador, productor a Hollywood i estret col·laborador de Josef Stalin i amic de Sergei Eisenstein. La pel·lícula ha tingut presència a 53 Festivals Internacionals reben 22 premis (incloent el de Millor Guió al 'Festival Internacional de Cine de Guadalaara' (Mèxic), Millor Documental d'Art al 'Festival de Cine de Bogotá' i Premi del Jurat a la Millor Narrativa en el 'Kansas International Film Festival', entre d'altres galardons.

Aida Flix

La nostra ex alumna protagonitza l'obra 'Divorci!', al Teatre Gaudí. Dirigida per Miquel Murga, es tracta d'una comèdia sobre un ex matrimoni d'advocats que es retroba en un cas de divorci, on un jugador de futbol i una model tenen un litigi al·legant els mateixos motius que ells van utilitzar quan es van separar. 

Brian Ramos & José Luis Estudillo

Els nostres exalumnes Brian Ramos i José Luis Estudillo intervenen en el nou film 'Barcelona 92', de Ferran Ureña Mallen. Una baralla al barri de Gràcia termina amb diversos ferits per arma blanca. Després d'una aparent normalitat, aquell succés fa que diverses vides es creuin a l'estiu i ivern del 92. 
Pel·lícula costumbrista que busca retratar el dia a dia de diferents barris de la perifèria de Barcelona. La violència que es vivia als camps de futbol i tot el moviment anti olímpic que va sorgir arran de la nominació de Barcelona com a seu Olímpica. 

Natascha Wiese

La nostra exalumna Natascha Wiese és coprotagonista a 'Hoocked Up', la primera pel·lícula de l'història rodada en la seva integritat amb un Iphone. El primer llargmetratge de Pablo Larcuen es va estrenar al Festival de Sitges 2013. L'història gira al voltant de la terrible nit que viuran dos amics a Barcelona, ja que de la gresca al flirteig aviat passarà a un infern del qual potser no aconsegueixin escapar a l'haver quedat tancats en una casa amb una companyia no precissament pacífica.

Maurici Cot, Sergi Delgado, Jus Duch-Pastor, Anabel Riquelme & Carles Garcia

Els nostres exalumnes assenten la seva pròpia companyia de teatre "Ruqueria Còmica". Dins de la seva pròxima programació, es troba la participació en l'espectacle organitzat "Micro Tendència", que es podrà gaudir durant el mes d'octubre al Teatre Llantiol. A més, la seva obra principal "La Cola del paro", ha estat seleccionada per concurs dins de "l'estrenat", on el primer premi atorgaria a la companyia a representar la seva funció durant el mes de gener a la Sala Ivanov. Felicitats!.

Montse Folgado & Silvia Alonso

Les nostres alumnes Montse Folgado i Silvia Alonso es pugen al escenari amb l'espectacle "100 Femmes", co produït per el Festival Grec 2013, el Collectif Lyon 5.0 i amb Àngels Aymar a la direcció. Es tracta d'una història col·lectiva en el que el concepte de creació, la gènesis i el origen del univers com a símbol tenen molt de protagonisme.

Raquel Vistué, Marina Martinez & Paula Ruiz de Almodovar

Les nostres exalumnes participen al cabaret "El Dorado" al Teatre Llantiol. Es tracta  d'un cabaret com els que existien en el Berlín contemporani a l'alçament nazi. Es combinen el propi espectacle, històries personals de les prostitutes que hi treballen i el desenvolupament de les circumstàncies en la societat del moment i com això repercutiex en el propi local. 

José Luis Estudillo

El nostre ex alumne José Luis Estudillo intervé en la pel·lícula 'La Manada', dirigida per Iván López i coordinada inicialment per el Director Santiago Zannou, guanyador d'un premi Goya a la Millor Direcció Novell amb 'El truco del manco' i professor del Màster per Actors - La Bobina. El film mostra la lluita per una noia que propicia l'enemistat entre dos amics adolescents, on es posarà sobre la taula dos maneres diferents de veure la vida i els límits de l'amistat.

Lorena Rodríguez

La nostra alumna del Màster Lorena Rodríguez en el repartiment de l'obra "Terapia X" al Teatre Llantiol. Es tracta d'una  comèdia en què tres dones molt peculiars explicaran les seves històries amb molta ironia i bon humor.

Charlotte Vega

La nostra exalumna Charlotte Vega interpreta a la jove Rita Aranda a l'exitosa sèrie El secreto de Puente Viejo d'Antena 3. Rita, a mans de la família Buendía, trata de sobreviure a un amor impossible.

Aída Flix

Aída Flix, ex alumna de La Bobina, participa a la sèrie Gran Hotel de A3, interpretant a la Reina Victoria Eugenia. L'actriu també intervé a la sèrie La Riera de TV3, on representa a una jove treballadora del casino familiar.

Anna Sala & Laura Estevez & Barcelona VisualSound 24h.

Les ex alumnes de La Bobina participen en el curtmetratge Números Primos de Toni Pinel per el Barcelona VisualSound 24h, a la secció "2 minuts en 1 dia". 

Paula Generalife, Ayelén Sánchez & Laura Tobías

Les tres alumnes han format part en l'obra teatral El Purgatori, un macro espectacle on més de 80 personatges ens presenten la producció més gamberra del teatre actual. Dos hores d'humor a un ritme trepidant dirigides per Àngel Miralles. El Purgatori són les escenes que van provocar que el Papa renunciés a les seves funcions. Un humor independent.

Berta Reixach

Berta Reixach, en l'obra teatral El Malalt Imaginari, dirigida per Albert Pueyo, mostra un retrat satíric de la societat d'aviu en dia, de la seva actitud davant la crisi i de la hipocresia de les classes dirigents.

Aída Flix

Aída Flix (ex alumna de La Bobina) s'incorpora al repartiment de la sèrie Amar en tiempos revueltos (Diagonal TV).

Matilde és filla del brigada Ignacio Navalón, implicat en la trama corrupta organitzada per Armenteros. Va ser companya de jocs d'Alberto Cepeda / Carles Robledo durant l'estada d'aquest a Tetuan i gràcies a ella Carles descobrirà un secret del seu passat.

Patricia Ruiz

La nostra ex-alumna Patricia Ruiz interpretarà el paper protagonista de Blancanieves al musical Blancanieves Boulevard. S'estrena al desembre al Teatre Compac Gran Via, Madrid. Aquí podem veure el cartell (on apareix la Patricia) a la façana del teatre!! Felicitats Patricia!!

Noemí costa

Noemí Costa a La Riera, sèrie diària a TV3.

La Riera és la història d'una família que regenta un restaurant en un poble de la costa, no gaire lluny de Barcelona. L'acció comença quan el patriarca de la família, Ignasi Guitart, reuneix la seva dona i els seus fills per explicar-los que deixarà la direcció del restaurant i marxarà de Sant Climent. La notícia, totalment inesperada per tothom, provoca una sotragada emocional i un canvi de rols a la família que seran el motor de la primera temporada de la sèrie.

Bàrbara Santana

Bàrbara Santana a La riera, sèrie de TV para TV3.

La trama va d'una noia que és portada a la força des d'Àfrica per traficar amb els seus òrgans, després d'un viatge amb vaixell la noia es posa malalta i no saben què fer amb ella.

Aída Flix

Aída Flix candidata a millor actriu revelació als Premis Goya pel film El secreto de los 24 escalones. Aquí podem veure-la en un fotograma de la pel·lícula. Felicitats Aída!!!!

Charlie Andrele

Charlie Andrele en la nova obra de teatre Bambalinas en el Paral·lel.

Una interessant història que gira al voltant d'un grup de teatre, els seus amors, les seves passions i les seves pors posats en evidència per divertir i entretenir.

Brian Ramos

El nostre ex alumne Brian Ramos interpreta Marcel en el nou programa L'Inventari per a la XTVL.

Un programa que busca inventors catalans, gairebé anònims, que han contribuït a millorar el món. Pascual, un esbojarrat inventor serà l'encarregat de conduir el programa, que inclou: lliçons magistrals, entrevistes, i el microespai animat "Els Invents que han canviat el món" pensat per als més petits. Fantàstic personatge Brian! Felicitats!

Daniel Rodríguez

Daniel Rodríguez preparant actualment el musical produït per RTVE Canta i Balla Amb els Clanners al teatre Artèria Paral·lel.

Aída Flix

Bigas Luna ja té bombolles de Freixenet. En aquesta fotografia podem veure dos bombolles Freixenet d'aquest any 2013: les actrius Aída Flix (exalumna de la Bobina) i Laura Olmedillas.

Jose Luís Estudillo

Jose Luís Estudillo (ex alumne de la bobina). Actor especialista en el llargmetratge Los ojos de Julia, dirigida per Guillem Morales i protagonitzada per Belén Rueda, Lluís Homar, Julia Gutiérrez Caba, Pablo Derqui, Francesc Orella, Daniel Grao...

Natascha Wiese

Natascha Wiese roda el curtmetratge La historia de siempre, del català José Luis Montesinos, és un dels curts espanyols més exitosos dels últims anys, i en el seu llarg camí per festivals va superar ni més ni menys que 130 premis nacionals i internacionals.

Aída Flix

Aída Flix encarna el paper d'Andrea en el llargmetratge El secreto de los 24 escalones de Santiago Lapeira.

Quatre amics es veuran embolicats en una perillosa aventura en descobrir un cementiri templer en les muntanyes dels Pirineus. Felicitats a Aída Flix per aquest meravellós personatge...

Daniel Rodríguez

Daniel Rodriguez al musical Hoy no me puedo levantar, basat en les cançons del grup musical espanyol Mecano.

L'espectacle, que adopta el títol de la cançó del mateix nom continguda al grup Mecano, el primer LP del grup editat el 1981.

Carla Forns

Carla Forns (ex alumna de la Bobina) roda la pel·lícula Energia 3D (de JA Duran).

La pel·lícula, que barreja ficció i explicacions didàctiques, és una experiència pionera en l'audiovisual espanyol, ja que es tracta de la primera eina pedagògica sobre l'energia, íntegrament en 3D, que pretén arribar a la pràctica totalitat de la població escolar.

Carles García

Carles García (alumne de la Bobina) roda la sèrie Latent, dirigida pel director Aitor Aguirre per a la XTVC. Podem veure a Carles en l'estrena de la sèrie, a la sala Villarroel.

Sèrie de ficció que recrea amb certa distància successos que es graven en la memòria de l'imaginari col·lectiu.

Bastien Chateau

Bastien Chateau (ex alumne de La Bobina) com actor de repartiment a la pel·lícula Diario de una Ninfómana, pel·lícula espanyola dirigida per Christian Molina i basada en la novel·la autobiogràfica de Valérie Tasso.

Noemí Costa

Noemí Costa roda el llargmetratge Bucle del director Héctor Zerkowitz.

Bucle és un llargmetratge compost per diverses històries de gent jove amb diferents punts de vista sobre la solitud i la necessitat de trobar algú per compartir la vida. Tu també busques algú? O ja l'has trobat?

Jose Luís Estudillo

Jose Luís Estudillo. Actor especialista en el llargmetratge Tres metros sobre el cielo dirigida per Fernando González Molina i protagonitzada per Mario Casas, María Valverde, Álvaro Cervantes...

Rocío Arbona

Rocío Arbona en la obra de teatre Sopar amb Batalla, comèdia dirigida per Jordi Casanovas, ha fet temporada al teatre Versus de Barcelona i a més a més gira per Catalunya durant dos anys.

Berta Reixach

Berta Reixach en l'obra teatral Don Quijote de la Mancha. Espectacle adaptat per a Instituts. Dirigit per Albert Pueyo i actualment en gira per Espanya.