Utilitzem cookies pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la teva navegació i per oferir-te la millor experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Podeu obtenir més informació sobre la nostra Política de cookies clicant al botó inferior.
Acceptar
Termes i condicions i política de privacitat

La Bobina


"L'actor és sentiment, imaginació...

... És veritat, orgànic i autèntic.

L'actor és moviment, energia, i acció.

L'actor ha de partir de la veritat per fer creïble la seva mentida."La Bobina - És un Centre de Formació Actoral creat per un grup de professionals del mitjà audiovisual i Teatral que van decidir reunir i aplicar la seva experiènciaprofessional a LA BOBINA.

Escola de teatre La Bobina. Formem actors per a teatre, cinema i televisió. També realitzem cursos intensius de càmera, càsting i sitcom.

Dins de la formació actoral, l'alumne rep una orientació acadèmica i professional personalitzada.

Durant el curs, es realitzaran classes especials impartides o visualitzades per diferents professionals: actors, directors de cinema i televisió, productors d'audiovisuals i teatre, directors de càsting, representant / agent d'actors, classes especials d'entrenament físic, tècnica vocal i clown. Estudi exclusiu, només impartit a LA BOBINA - Centre de Formació Actoral -.


Titulació en "Interpretació per Teatre, Cinema i Televisió"
MÀSTER per actors