Utilitzem cookies pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la teva navegació i per oferir-te la millor experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Podeu obtenir més informació sobre la nostra Política de cookies clicant al botó inferior.
Acceptar
Termes i condicions i política de privacitat

Rodatge fi de carrera

Trailer "No hagas nada" Curs 2016-2017
Trailer "Happy End" Curs 2015-2016
Trailer "No eran balas de fogueo" Curs 2014-2015
Tràiler "La Tormenta" Curs 2013 - 2014
Els nostres alumnes finalitzen la seva formació amb un rodatge professional d'escenes cinematogràfiques i / o televisives. A l'esquerra pots veure un tast dels treballs realitzats per els alumnes de segon curs.

El rodatge de fi de carrera estarà dirigit per un director de cinema o televisió, professional en actiu del mitjà audiovisual i es rodaran en localitzacions reals segons l'escenari que indiqui el guió de cada escena.

Durant els últims anys, les escenes han estat dirigides pel director Ricardo Álvarez Solla (director de sèries com "Aída", "7 vidas", "La Família Mata, Cheers, La noche de José Mota ... etc) o pel director Aitor Aguirre (Els convidats (2012) Premi Laus de Plata, Tramaran Anar a Mart (2010), Xadom (Premi Nou Format MAC09, Finalista Nacional a l'INPUT09 i Premi Millor Programa de Cultura MAC 10), Latent (2009), la ciutat dels morts (2008), Tretze (2007).

El rodatge de fi de carrera està coproduït per LA BOBINA i LA PRODUCTORA ATZUCAC FILMS.

Objectiu rodatge d'escenes fi de carrera:


Dins de l'Entrenament Actoral que identifica la formació que es realitza a LA BOBINA, és molt important que l'alumne conegui, a la pràctica i aplicació i durant tota la seva formació, el funcionament del mitjà audiovisual i teatral.

Independentment de les escenes teatrals que es presenten davant de públic durant la formació, també considerem important que dins de l'aprenentatge i docència dels nostres alumnes, puguin experimentar, conèixer i sentir com es viu i funciona un rodatge professional amb un director i un equip experimentat.

És molt fonamental per a la formació dels nostres alumnes que coneguin el funcionament real amb el qual es trobaran en la seva carrera actoral. L'objectiu del rodatge de les escenes de fi de carrera de LA BOBINA és que els nostres alumnes coneguin el mitjà audiovisual a partir de l'experiència vivencial in situ.

Així dons, els nostres alumnes rodaran les escenes fi de carrera amb l'objectiu de treballar els següents punts fonamentals en la formació de l'actor: 

1. Posar en pràctica l'entrenament i els coneixements adquirits a les classes del "actor i la càmera" que s'imparteixen en el segon any.

2. Consciència i coneixement del medi audiovisual: L'actor ha de tenir present i conèixer el medi en el qual està treballant. Així com l'escenari teatral imposa unes lleis amb les quals cal cohabitar, igualment passa amb la càmera, es tracti d'un treball de cinema o de televisió.

3. Treballar, desenvolupar i experimentar en un set de rodatge real

4. L'actor ha d'interactuar i conèixer el funcionament d'un rodatge amb un equip professional (direcció, ajudant de direcció, producció, il·luminació, operador de càmera, maquillatge, perruqueria, etc.). És molt important per al nostre futur treball com actors, així com per a tot l'equip amb el qual vas a treballar, conèixer el funcionament d'un set de rodatge.

5. El racord: L'actor de cinema i televisió, a diferència del de teatre, no treballa amb una continuïtat dramàtica ni espai-temporal. El nostre treball es fragmenta en seqüències i aquestes, a la seva vegada, es fragmenten en plans, que es roden aleatòriament depenent de múltiples factors marcats per necessitats de producció o direcció. No es roda en continuïtat.

És molt important que els nostres alumnes puguin controlar, experimentar i viure un dels principis bàsics del seu treball en cinema i televisió, el racord, és a dir, la continuïtat tant física com emocional.