Utilitzem cookies pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la teva navegació i per oferir-te la millor experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Podeu obtenir més informació sobre la nostra Política de cookies clicant al botó inferior.
Acceptar
Termes i condicions i política de privacitat

Teatre per joves

Introducció

El curs d'"Interpretació per a teatre, cinema i tv (joves)" té com a objectiu desenvolupar la imaginació de l’alumne, el seu creixement personal, el treball corporal i lingüístic i despertar la creació artística, construint un espai creatiu a través del teatre, de la interpretació, del joc i l'espontaneïtat. Alhora coneixerem les eines de la interpretació per teatre, cinema i televisió. Treballem amb l'energia del teatre i la càmera.

És molt important treballar l'autonomia i la responsabilitat, desenvolupar el seu intel·lecte, la seva expressió, la comunicació, l'escolta, el treball en equip i la seva creativitat.

A través del teatre desenvoluparem la imaginació, la capacitat de comunicació i l'expressió. A través del treball en equip, aprendrem en un entorn creatiu, a col·laborar i a donar forma a idees pròpies i d'altres. Aprendrem a coneixens i a expressar-nos.

Nota: Si has finalitzat el curs d'Interpretació per a joves (2 anys) satisfactòriament i has complert els 18 anys, pots accedir directament als Cursos Regulars (adults) sense realitzar la prova d'accés.