Utilitzem cookies pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la teva navegació i per oferir-te la millor experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Podeu obtenir més informació sobre la nostra Política de cookies clicant al botó inferior.
Acceptar
Termes i condicions i política de privacitat

Teatre per joves

Durada

Els cursos d'interpretació per teatre, cinema i televisió (joves) comencen a l'octubre (la tercera setmana d'octubre) i finalitza al juny del mateix any.

El curs d'"Interpretació per a joves" consta de 3 anys. En finalitzar els 3 anys de formació, l'alumne obté la titulació en Interpretació per teatre, cinema i tv (joves).

Si l'alumne finalitza la seva formació i no té la majoria d'edat per entrar en els "Cursos Regulars" (adults), pot seguir la seva formació al grup d'"Interpretació per a joves" fins a complir els 18 anys i començar la formació regular adulta.

Nota: Si has finalitzat el curs d'"Interpretació per a joves" (3 anys) satisfactòriament i has complert els 18 anys, pots accedir directament als cursos regulars (adults) sense realitzar la prova d'accés.